Waffle Barons Ebeltoft - Bubble Waffles & Milkshakes

Waffle Barons Store - Portal ind til det friskbagte univers


Træd ind i Vaffelbaronernes Vidunderlige Verden og smag for dig et hav af friskbagte lækkerier som passer perfekt til din is eller softice, der fyldes op til randen. Lige ved vandet i Ebeltoft.


Konceptbutikken: Vi elsker at fremvise på en levende måde

 

3x hv: Hvad, hvor og hvorfor

Når vi bruger så meget af tiden på vaflede koncepter, er det rart at kunne vise sagerne frem på en indlevende måde. Det er her, at vores konceptbutik - Waffle Barons Concept Store - kommer ind i billedet.

 

Beliggende i skønne Ebeltoft finder man konceptbutikken, der kort og godt er en portal ind til vores friskbagte univers, som vi hjælper over 100 fantastiske forhandlere med - alt lige fra ishuse, til  cafeer, forlystelsesparker og feriecentre.

 

Her er det muligt at sætte tænderne i friskbagte & sprøde Bubble Waffles, Waffle Bites, Waffle Sticks og mange flere lækkerier. Suppleret med lækre drikkevarer som iskaffe & Milk Shakes varianter med Ben & Jerries eller kendte brands som Oreo & Daim.

 

Hvor vaffel-nørderiet ingen ende tager

Vi kan virkelig få prøvet nye koncepter af og optimere de kendte, når vi vaffelbaroner mødes i konceptbutikken. For der skal være styr på udstyret, mix og tilbehør og ikke mindst det generelle flow i butikken / cafeen, når man er konceptudbyder.

 

Vi kører lige nu disse friskbagte vafler i butikken:

  • Bubble Waffles
  • Waffle Bites
  • Waffle Sticks

 

Kommende koncepter:

  • Vegansk
  • Noget fra pandekageuniverset

 

Desuden tester vi setup ift. lancering af glutenfri

 

 

Vi synes det er fedt og en spændende måde at drive virksomhed på ved også at have en konceptbutik i øjenhøjde, hvor alle (forhåbentligt) kommende forhandlere kan besøge os, ligesom vi kan forkæle dessertelskere og andre lækkersultne med en god smagsoplevelse. 

 

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Vores konceptbutik ligger i Ebeltoft, en ferieby på næsen af Danmark, med strand, vand, hyggelig atmosfære, glade lokale og turister og en gennemført strålende summer vibe. 

 

Der er dømt duft af velsmag og kvalitet øjeblikkeligt, når foden sættes indenfor på Adelgade 5 midt i gågaden. 

 

I de ældre, dog nyrenoverede og charmerende lokaler er der bagt op til den helt store oplevelse med familie og venner, når vaffelsjælen forkæles med nye såvel som klassiske trends indenfor vafler. 

 

Det er en placering i en autentisk ramme, der viser, hvorfor flere af vores friskbagte koncepter virkelig kan være med til at skabe ekstra kø, fut i omsætningen og ikke mindst branding for vores 100 fantastiske forhandlere. 

 

De dufter, smager godt, er sjove og ikke mindst ”insta-worthy”, og så går mange af dem fantastisk til is og softice. Noget vi alle jo har en trang til indimellem, når den søde tand lige bider fast og fristelsen for stor sammen med venner og familie. En tur rundt i byen, på ferie eller bare en helt almindelig hverdag. 

 

Special Edition Bubble Waffles

 

Vi har lavet og laver hele tiden flere og flere Bubble Waffles, der lige er en ekstra smule specielle med overdådig, lækker topping med kendte og velsmagende brands som Daim, Bueno og Kit Kat.

 

 

Til vafler hører masser af is og topping

Vaflerne serveres med lækre isvarianter som Salt Karamel, Oreo, Daim og det store udvalg af Ben & Jerries. 

 

Som prikken over i'et toppes vaflerne med toppingsauce fra Odense Marcipan eller Rynkebys jordbærsauce, for til sidst at blive drysset med en verden af krymler lige fra Mini Marshmallows, til Nøddekrokant og chokoladebarer som Twix, Kinder Bueno, Kit Kat og mange flere udsøgte varianter.

 

Milk Shakes der bare smager

Selvfølgelig skal der også være lidt godt til ganen, når det kommer til drikkevarer. Vi har god, smagfuld iskaffe og lækre Milk Shakes.

 

Mod det uendelige, friskbagte univers

Vaffel-eventyret er kun lige begyndt for os i Vaffelbaronerne – vi synes, det er spændende at kunne dykke ned i friskbagte koncepter, trends so to speak, nørde dem og løbende lancere gode konceptløsninger plug & play. Til vores 100 fantastiske forhandlere rundt i landet og nye ishuse, forlystelsesparker, feriecentre og andre skønne steder.

 

 

Udover vores konceptbutik i Ebeltoft har vi hovedkvarter & lager i Bjerringbro, ligesom vores rullende friskbagte oplevelser kommer ud til hele landet til firmafester og private arrangementer for at servere sprøde og luftige Waffle Bites eller Churros, de lækre spanskrør dyppet i friture.

Vaffelreporter Jonas
Vaffelreporter Jonas

Vaffelreporter Jonas

Oprettet 21/06-2022

TELEFON:

71 74 90 05

EMAIL:

mail@vaffelbaronerne.dk

CVR:

39670038

Følg os

Fødevare Smileys

Vaffelbaronernes Kontor & Lager

Vaffelbaronernes Vogne

Vaffelbaronernes Konceptbutik