Konceptet

Vaffelbaronerne er ikke blot en leverandør af vaffelmel og udstyr. Vi er i ligeså høj grad et fællesskab af passionerede vaffelbagere i hele Danmark, der ønsker at skabe gode oplevelser og bage lækre vafler der falder i de flestes smag.

Hos Vaffelbaronerne sikre vi at alle vores forhandlere, er bedst muligt klædt på til at bage skønne vafler, og skabe gode oplevelser rundt om i landet.

Et setup der er udviklet til forhandlere

Vores drivkraft er udbredelsen af friskbagte vafler, og det er en fornøjelse at gøre dette gennem vores skønne forhandlere, som kan findes i hele Danmark.

Ens for dem alle, er at de dagligt langer friskbagte vafler over disken, og hvis vi selv skal sige det, er det nogle knaldhamrende gode vafler!

Vores produktportefølje startede med Bubble Waffles, men har ligeledes Waffle Bites og de helt traditionelle morgensmadsvafler der kendes fra hotelbranchen.

Vi fokusere på at levere det komplette koncept, der kan hjælpe ishuse, forlystelsesparker, cafeer og hoteller bedst muligt med at levere de bedste friskbagte vafler.

Waffle Barons – konceptbutikken

I sommeren 2020 åbnede vi dørene for vores egen konceptbutik. Vaffelbaronerne fokusere primært på at levere til vores forhandlere i hele Danmark, og butikken er derfor blot en konceptbutik, der benyttes til at teste nye koncepter, forbedre kundeoplevelse og derudover fremvise til andre forhandlere i landet.

Produkterne i butikken vil blive justeret årligt, for at vi løbende kan komme med nye bud på de bedste friskbagte vafler i Danmark, og hjælpe vores forhandlere med at blive endnu bedre!

Vaffelvognen

For at komme rundt i landet, for at sprede kendskabet til vores koncept og vafler, har vi en salgsvogn, der i sommermånederne kommer land og rige rundt.

Vognen popper både op i samarbejde med ishuse, men ligeledes enkeltstående events i byer rundt om i Danmark.

Har du det perfekte sted, vi skal troppe op er du velkommen til at kontakte os. Herudover elsker vi at lave events med vores kunder og potentielle kunder, så kunne du tænke dig at se konceptet ”live” før du starter i din butik, laver vi også gerne et event sammen med jer!