Til dig med egen forretning

Vi vaffelbaroner er ikke bare leverandører af vaffelmel og udstyr til forhandlere. Vi er et fællesskab af dedikerede og passionerede vaffelbagere i hele Danmark, der alle arbejder for det samme; nemlig at skabe gode oplevelser og glade kunder – og gerne med en model, der samtidig skaber lidt raslen på kistebunden.

Vores mission er at gøre det så let som muligt at komme godt i gang med friskbagte vafler, uanset om du er nyopstartet eller er i gang med at udvide din forretning. Det er nemlig hér, guldet ligger. Bogstaveligt talt. Som eksempel kan vi fortælle dig, at den gennemsnitlige avance på en Bubble Waffle er 66,1 %.

Hvad er det for noget?

Vores koncept er simpelt: Du får komplet startpakke med det hele. Lige fra vaffelmiks og -jern til emballage, oplæring og markedføringsmateriale. Når vi er sikre på, du er kommet godt i gang, tilbyder vi løbende support, vejledning, events og inspiration til nye måder at bruge dine vafler på. Du kan læse mere om pakken og konceptet her 

Vi efterlader dig altså ikke bare med en plakat og en pose mel. Vi er med dig hele vejen, så du kan komme i gang med at lave Bubble Waffles, Waffle Bites, Bubble Dogs eller helt klassiske belgiske vafler fra bunden.

Det får du, hvis du bliver en
del af Vaffelbaron-familien

Den komplette pakke

”Åh nej,” tænker du måske, ”det lyder virkelig besværligt og omstændigt!”

Vi lover dig, at det er det ikke! Vi leverer et komplet koncept, så du kan komme i gang med bagningen med det vons. Startpakken indeholder lækkert vaffelbagningsudstyr, melblandinger, marketingmateriale og oplæring. Derefter holder vi dig løbende opdateret med nye vaffeltrends og inspiration til nye måder at vafle på.

Udstyr/produkter

Du må ALDRIG gå ned på udstyr. Næstefter selve dejen er udstyret det vigtigste i din vaffelbagning. Derfor har vi samlet alt det nødvendige udstyr baseret på feedback fra vores kunder, så du får grej, der matcher en professionel vaffelmagers behov. Kvaliteten er bimlende høj, ligesom vores forventninger til dig og din biks.

Marketingmateriale

Kunderne elsker friskbagte vafler, men det betyder ingenting, hvis de ikke ved, I forhandler dem. Som en del af baron-pakken får du tilsendt plakater, opslag til sociale medier, tekstbidder og andre vaflede godbidder, der kan bruges i jeres markedsføring af de bedste vafler, dine kunder nogensinde kommer til at smage.

Oplæring

Vaffelbagning er ikke raketvidenskab, men alligevel er der en masse tips og tricks til, hvordan du optimerer og perfektionerer dine vaffelbagnings-skills. For en vaffel skal have den helt rigtige farve, den perfekte sprødhed og masser af lufthuller. Heldigvis for dig er vi en flok vaffelnørder, der ved, hvordan den skal bages.

Du får vores videoer med råd og bageguides, som du kan vise dine medarbejdere i forbindelse med oplæringen. Men vi kommer også gerne ud og viser jer det, hvis I foretrækker det.

We have a waffle you cannot refuse

En vaffel er ikke bare en dessert. En vaffel er en lille bid af himlen. Især hvis den er toppet med is, sauce og krymmel.

 Som den flok vaffelbaroner vi er, har vi selvfølgelig specialiseret os i mange typer vafler, der passer til både brunch, buffet og dessert. Det er blandt andet isvafler, belgiske vafler, Bubble Waffles og andre take-awaffles.

 

Bubble Waffle til dem, der vil have det hele

Vores kunder er især glade for den insta-trendy Bubble Waffle, der kombinerer en belgisk vaffel og en isvaffel. Den sprøde vaffel med de mange luftige bobler foldes og fyldes med is og alle de toppings, hjertet begærer. Kombinationen af vaffel, is og topping udgør den perfekte dessert til folk med trang til søde sager.

Vaffeljernet

Vi vil vores medbaroner det bedste.

Derfor går vi aldrig ned på kvaliteten af vores udstyr.

Vores vaffeljern bliver produceret i the land of the waffle, Belgien, og er af konkurrenceknusende kvalitet.

Derudover er det udstyret med alverdens moderne teknologi, arbejdslettende funktioner og vaffeloptimerende egenskaber.

180° rotationssystem

App til styring af bagetid og temperatur

Fuld service og og mulighed for at tilkøbe skift af plader 

Belagte plader med foodcoating, der kan skiftes ved slid