Lej en vaffelvogn til dit event l Glæd personale / gæster med vafler og is

EVENTS

VAFLER TIL FESTER OG FIRMAEVENTS

DA VI HAR FORRYGENDE TRAVLT MED AT HJÆLPE ISHUSE MED VORES KONCEPTER, HAR VI DESVÆRRE LUKKET FOR VORES EVENT-AFDELING OG TAGER DERFOR IKKE FLERE EVENTS IND.

Hyr en Vaffelvogn!

Du læste rigtigt! Du kan leje en vaffelvogn til jeres næste event. Vi triller ud i hele Danmark med vogn, vafler og vaffelbaroner og tilbeder sprøde, friskbagte Bubble Waffles & Waffle Bites. Og nu også Churros!

Vi er ikke blot et friskbagt vaffelkoncept på fire hjul. Vi er en rullende oplevelse, der er med til at skabe god stemning og gode øjeblikke overfor gæster eller personale. Til arrangementer, firmaevents, foodmarkets m.m.

Du går ikke ned på is og topping

Vi står selvfølgelig ved vores ord, når vi siger ”med det hele!”. Der er dømt masser af lækker is, drys og sauce, når vi lægger vejen forbi.

Vi har både de klassiske isvarianter som vanilje og chokolade samt internationale brands som Oreo og Daim. Med masser af gode typer issauce hertil. Og selvfølgelig er der krymmel i lange baner.

Gammeldags Isvafler har vi også med i vognen, hvis man kunne have lyst til det.

Hør en baron om mere

Løber din mund i vand ved tanken om friskbagte Bubble Waffles og lækker is til din fest eller jeres kommende personalearrangement?

Så står vi klar både hverdage og weekender til at trille forbi med vores vaffelvogn og skabe en (smags)oplevelse, som dine gæster eller kollegaer sent vil glemme.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud eller hvis du har et hurtigt spørgsmål omkring booking af vores vaffelvogn - stort som småt.

Kontakt os
Hedemølle Erhvervsvej 25,
8850 Bjerringbro
www.wafflebarons.dk

TELEFON:

71 74 90 05

EMAIL:

mail@vaffelbaronerne.dk

CVR:

39670038

Følg os

Fødevare Smileys

Vaffelbaronernes Kontor & Lager

Vaffelbaronernes Vogne

Vaffelbaronernes Konceptbutik