Waffle Barons Koncept - Friskbagte vafler & pandekager

VORES FRISKBAGTE KONCEPT

Uanset om det er Bubble Waffles, Mini Pancakes, Brussels Waffles eller noget helt fjerde. Nye og klassiske trends med friskbagte vafler og pandekager er populære som aldrig før.

Et udsnit af vores lækkerier, vi kan hjælpe dig med

Churros

Kakao Edition

Waffle Sticks

Et komplet koncept: Vi er der hele vejen

Vi har efterhånden fået testet en hel del udstyr og prøvesmagt mange friskbagte lækkerier, og de erfaringer har vi brugt til at samle komplette startpakker uden bøvl og mangler.

Udover mix, udstyr og tilbehør får du også skræddersyede plakater med i startpakken samt opstartsbesøg og guidelines, som gør opstarten nem og overskuelig overfor dig og personalet.

For os er en startpakke begyndelsen på et nybagt eventyr sammen med dig. Vi er der hele vejen med personlig service, inhouse-reparation, materiale til sociale medie og meget mere.

Et komplet koncept

Det skal være nemt for jer at komme i gang. Med vores startpakker får i alt fra udstyr, til marketingmateriale og hjælp til opstart, og derudover holder vi jer løbende opdateret med nye trends inden for det friskbagte univers.

Styr på udstyret

Vi tester og forbedrer løbende vores udstyr og indhenter feedback fra vores forhandlere, så vi kan tilbyde topkvalitet. Skulle uheldet dog være ude, går vi straks til vaflerne og stiller et låne-vaffeljern til rådighed, imens vi klarer reparationen in-house.

Hjælp til marketing

Jeres kunder skal selvfølgelig vide, at i forhandler lækre, friskbagte produkter, og her har vi også jeres ryg! Vi hjælper med marketing-materiale, om det er fysiske plakater til a-bukke eller materiale til sociale medier.

Gnidningsfri opstart

Der er masser af tips og tricks, når det kommer til bagning, og vi hjælper naturligvis med den rette oplæring. Vi har både videoer og guides, der kan få jer nemt i gang. Og hvis der skulle være brug for et fysisk besøg, glæder vi os til at kigge forbi.

Vafler og innovation på hjernen

Vafler, vafler og atter vafler. Vi har stort set haft vafler på hjernen uafbrudt siden 2019, hvor vi som kammerater slog pjalterne sammen om vores fælles passion: Iværksætteri, innovation og vafler.

Dengang syntes vi, at der manglede friskbagte alternativer til is og softice, når man var ude at få én på opleveren med venner og familie. Tiden var kommet til et nyt, frisk pust på markedet, der kunne udfordre den traditionelle tankegang. Vaffel-revolutionen var sat i gang!

I dag tæller vores friskbagte familie hele 11 koncepter, som vi hjælper over 100 fantastiske forhandlere med. Lige fra ishuse, cafeer, til feriecentre og forlystelsesparker.

Mød Vaffelbaronerne

Aksel

Salg

Alexander

Produkt

Christian

Logistik

Jonas

Marketing

Sulten efter at høre mere?

Få besøg af en baron og smag på godterne

Selvom vores koncept-rundvisning er slut for nu, er vores eventyr sammen forhåbentligt først lige begyndt. Vi kigger gerne forbi dig og bager en vaffel eller pandekage og fortæller lidt om Vaffelbaronernes Vidunderlige Verden.

Du slår bare på tråden, og så går vi straks til vaflerne. Det kan også være, du har et spørgsmål eller to om vores friskbagte koncept, og dem vil vi glæde os til at svare på. Hos os er ingen spørgsmål for store eller små.

Kontakt os
Hedemølle Erhvervsvej 25,
8850 Bjerringbro
www.wafflebarons.dk

TELEFON:

71 74 90 05

EMAIL:

mail@vaffelbaronerne.dk

CVR:

39670038

Følg os

Fødevare Smileys

Vaffelbaronernes Kontor & Lager

Vaffelbaronernes Vogne

Vaffelbaronernes Konceptbutik