vaffelbaronerne.jpeg

Vaffel­baronerne

Vaffelbaronerne tog sit første spadestik i 2018, da de fire gæve vaffelelskende gutter, Aksel, Alexander, Christian og Nithu besluttede sig for at gå sammen om deres fælles passion: Iværksætteri, innovation og vafler. De fire baroner havde alle erfaring fra isbranchen og havde set værdien i at tilføre iskonceptet lidt mere crunch og varme.

Derfor fik de idéen til at skabe et koncept, der gjorde det ultralet for ishuse landet over at tilbyde kunderne friskbagte, sprøde vafler som en del af deres menukort.

Kort tid efter sammensmeltningen fik baronerne som noget af det første introduceret aarhusianerne for den sprøde, luftige og Insta-trendy Bubble Waffle, der hurtigt tog indbyggerne i Smilets By og Instagram med storm. Og hvis man har set en Bubble Waffle, så forstår man godt dens potentiale på sociale medier.

Foruden drengenes erfaring fra isbranchen bragte de hver nogle skarpe kompetencer til holdet indenfor service, markedsføring, logistik og produktudvikling. Og det var tiltrængt i en ellers klassisk og traditionsrig isbranche. Siden Bubble Wafflen har de tilføjet Waffle Bites og Bubble Dogs til menuen, og der kommer hele tiden nye koncepter til.

I dag har Vaffelbaronerne et klokkeklart koncept: Komplette startpakker med vaffelmiks, udstyr, markedsføringsmateriale, oplæring, service og support til ishuse, forlystelsesparker, hoteller og alle andre, der ønsker at tilføje friskbagte vafler til menukortet.

Kundelisten er vokset til at omfatte mere end 50 forhandlere rundt om i landet, og i 2020 åbnede baronerne deres egen konceptbutik i Ebeltoft, hvorfra de selv forhandler de lækre Bubble Waffles, Waffle Bites og Bubble Dogs til kunderne. Primært er konceptbutikken dog skabt til at være det sted, hvor de udvikler, tester og afprøver opskrifter, koncepter, teknikker, udstyr og kundeoplevelser og afholder events.

Om sommeren tager baronerne rundt i landet i deres Vaffelvogne og sælger vafler til iselskende og desserthungrende danskere og turister ved events og i samarbejde med ishuse. Vaffelvognene har også efterhånden været med til et par sjove fester og langet vafler over disken.

TELEFON:

71 74 90 05

EMAIL:

mail@vaffelbaronerne.dk

CVR:

39670038

Følg os

Fødevare Smiley

Vaffelbaronernes Lager

Vaffelbaronernes Salgsvogn

Vaffelbaronerne Ebeltoft